Tagliatelle med kantareller

Tagliatelle med kantareller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
En dejligt let ret med masser af smag. Kan laves med alle typer spise svampe. Smørstegte svampe med citron, løg og hvidløg er en nem og klassisk ret.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Tagliatelle med kantareller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
En dejligt let ret med masser af smag. Kan laves med alle typer spise svampe. Smørstegte svampe med citron, løg og hvidløg er en nem og klassisk ret.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

SÅDAN GØR DU

  1. Sæt vand over til pastaen, tilsæt salt.
  2. Varm en sliplet pande op på højeste blus og tilsæt en god klat smør. Når panden er rigtig varm steg de rengjorte svampe. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og steg kortvarigt. Hæld piskefløden i og lade det simre til væsken er reduceret lidt, ca 5-10 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog den friske pasta efter anvisning. Tilsæt citronskal og pasta i saucen, drys persille og masser af friskrevet parmesan.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *