Svampe og porre tærte

Svampe og porre tærte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne tærte smager helt fantastisk. Lav dejen selv eller spar tid og køb dejen færdig. Blandingen af svampe og porrer er dejlig kombination. Server med en frisk sprød salat til.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Svampe og porre tærte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne tærte smager helt fantastisk. Lav dejen selv eller spar tid og køb dejen færdig. Blandingen af svampe og porrer er dejlig kombination. Server med en frisk sprød salat til.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid40min
Ventetid0
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid40min
Ventetid0
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Bland smør, vand, mælk og mel i en skål. Ælt dejen sammen, den skal være lidt fedtet.
  2. Fordel dejen i et smurt tærtefad og prik med en gaffel over det hele på dejen. Bag dejen i en ovn på 180 grader i ca 20 min, til tærtedejen fast.
  3. Hæld lidt olie på en pande. Tilsæt spidskommen og paprika, lad det svitse lidt af. Tilsæt løg og steg dem gyldne. Hæld porre sammen med lidt vand i panden. Dæk til med låg eller sølvpapir, for at holde på fugten. Når vandet er forsvundet, tilsæt svampe og lad det stege igen. Når væsken er mest muligt fordampet er det klart.
  4. I en skål blandes æg og cremefraiche i en skål sammen med salt, peber og muskatnød.
  5. Fordel grønsagsfyldet på tærtedejen. Hæld derefter æggefyldet over. Slut af med at fordele revet ost ud over tærten.
  6. Bag tærten på 200 grader i ca. 20 min (beslut selv hvor længe I synes det skal have.)
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *