Sunde muffins med spinat og sød kartoffel

Sunde muffins med spinat og sød kartoffel
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse muffins smager skønt og er også sunde. Forkæl dig selv og lev godt, selvom du passer på vægten. Jeg kan anbefale at lave ekstra og gemme dem i fryseren.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Sunde muffins med spinat og sød kartoffel
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse muffins smager skønt og er også sunde. Forkæl dig selv og lev godt, selvom du passer på vægten. Jeg kan anbefale at lave ekstra og gemme dem i fryseren.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid15min
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
muffins
Arbejdstid15min
Ventetid15min
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
muffins

SÅDAN GØR DU

  1. Sprøjt eller pensl muffinformene. Forvarm ovnen 180 grader. Placer spinaten i kogende vand i 10 sekunder, skyl med koldt vand og lad vandet dryppe af i en si. Dræn så meget vand som muligt ved at presse det sidste vand ud. Hak spinaten fint.
  2. Bland mel og bagepulver. Tilsæt spinat, revet sød kartoffel, soltørrede tomater og parmesan. I en ny skål piskes æg, mælk og olie godt sammen. I melblandingen tilsættes, mælkeblandingen, spinat, tomat, sød kartoffel og ost i melblandingen, rør ikke mere en højst nødvendigt, kun til det hænger sammen.
  3. Fordel dejen i muffinformene og bag dem i ovnen 15-20 min til de er gyldne og gennembagte.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *