Sunde bagels

Sunde bagels
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse lækre bagels er tunge, sprøde og sunde. De indeholde fuldkorn og fiber, så de mætter også rigtigt godt. Lav dem med dit ynglings fyld, f.eks avokado, skinke og agurk.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Sunde bagels
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse lækre bagels er tunge, sprøde og sunde. De indeholde fuldkorn og fiber, så de mætter også rigtigt godt. Lav dem med dit ynglings fyld, f.eks avokado, skinke og agurk.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30min
Ventetid1 time35 min
Samlet tid2 time5 min
bagels cirka
Arbejdstid30min
Ventetid1 time35 min
Samlet tid2 time5 min
bagels cirka

SÅDAN GØR DU

  1. Kog havregryn med vand til havregrød og tag gryden fra varmen til det er lunkent. Tilsæt mælk, gær, sukker, olie, og salt i. Herefter grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen smidig. Dejen skal hæve lunt i ca 1 time.
  2. Del dejen i 12 stykker. Form til boller. Lav et hul i midten, så der dannes ringe, hullet skal have en diameter på 3 cm. Eller brug en bagelform. Lad ringene efterhæve 15 min. Kog vand op i en dyb pande eller gryde. Kog dejringene 1 minut hver. Kog 3-4 af gangen. Tag dem op med en hulske. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl ringene med sammenpisket æg. Drys frø over. Bag dem ved 200 grader i ca 20 minutter.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *