Sund muslibar

Sund muslibar
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forkæl dig selv med knasende sprøde søde myslibarer, et sund alternativ til slik og chokolade, samtidig smager de fantastisk og giver en god mæthed.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Sund muslibar
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forkæl dig selv med knasende sprøde søde myslibarer, et sund alternativ til slik og chokolade, samtidig smager de fantastisk og giver en god mæthed.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid30min
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
stykker, ca
Arbejdstid10min
Ventetid30min
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
stykker, ca

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen på 175 grader (varmluft). Hak mandlerne groft og bland dem sammen med havregryn, solsikkekerner og hørfrø. Bag dem på en bageplade i 10-15 min, vendes jævnligt. Bland ahornsirup, peanutbutter og æg. Tilsæt den ristede nøddeblanding, rosiner og tranebær. Hæld massen i en stor form eller flere små.
  2. Bagetid ca 15-20 min, til det er let gyldent. Pas på de ikke bliver for mørke. Stil formen til afkøling. Skær ud i stykker, når det er helt afkølet. Holdbarhed ca 1 måned i en lufttæt beholder, evt med bagepapir så de ikke klistrer sammen.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *