Sund gulerodskage

Sund gulerodskage
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er der en sund gulerodskage med lækker topping, som du kan spise med god samvittighed. Den indeholder hverken sukker eller hvedemel. Kan også laves som cupcakes.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Sund gulerodskage
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er der en sund gulerodskage med lækker topping, som du kan spise med god samvittighed. Den indeholder hverken sukker eller hvedemel. Kan også laves som cupcakes.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid40min
Samlet tid60min
  • Sværhedsgrad nem
personer cirka
Arbejdstid20min
Ventetid40min
Samlet tid60min
  • Sværhedsgrad nem
personer cirka

SÅDAN GØR DU

  1. Hæld gulerødder, æbler, bananer, skyr, æg og rosiner i en skål og blend det sammen. I en anden skål blandes kokosmel, havregryn, HUSK, kanel, kardemomme, nellike, vaniljepulver og salt.
  2. Tilsæt de tørre ingredienser lidt af gangen i det våde og blend jævnligt med stavblenderen. Tilsidst bland de hakkede mander i dejen, så de er godt fordelt.
  3. Læg bagepapir i en springform og hæld dejen i formen. Kagen skal bages 35-40 min ved 160 grader.
  4. Lav toppingen mens din gulerodskage bager. Bland friskost og skyr i en skål. Tilsæt revet citronskal og vaniljepulver. Det hele piskes sammen med elpisker. Smag til med citronsaft og sødemiddel. Frostingen skal opbevares i køleskabet og smøres på når kagen er afkølet.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *