Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne opskrift er helt klassisk og enkel. Du får lækre sprøde stykker flæsk, skønne kartofler og en god fyldig sovs. En dejlig nem opskrift.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Stegt flæsk med persillesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne opskrift er helt klassisk og enkel. Du får lækre sprøde stykker flæsk, skønne kartofler og en god fyldig sovs. En dejlig nem opskrift.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15 min
Ventetid40min
Samlet tid40min (sauce og kartofler laves i ventetiden)
personer
Arbejdstid15 min
Ventetid40min
Samlet tid40min (sauce og kartofler laves i ventetiden)
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Drys et jævnt lag salt hen over kødskiverne, begge sider. Anbring kødskiverne på en rist over en drypbakke i bunden. Steges i ovnen ved 200 grader, til de er gyldne og sprøde. Det tager ca 40 min. Vend stykkerne undervejs.
  2. Kog kartoflerne.
  3. Persillesovs laves ved at smelte smør i en gryde, tilsæt mel og pisk til melet er helt opsuget i smørret. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk konstant. Lad persillesovsen simre 4-5 min. Tilsæt citronsaft og hakket persille lige før servering. Smag til med salt og peber.
  4. Server persillesovs sammen med stegt flæsk og kogte kartofler. Drys evt med lidt frisk persille på toppen.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *