Sprøde langtidshævede brunkager

Sprøde langtidshævede brunkager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er opskriften på de bedste hjemmelavede brunkager. Sprøde og søde med dejlige julekrydderier. Imponer dine gæster og lav din helt egen personlige signatur med glasur.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Sprøde langtidshævede brunkager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er opskriften på de bedste hjemmelavede brunkager. Sprøde og søde med dejlige julekrydderier. Imponer dine gæster og lav din helt egen personlige signatur med glasur.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid40min
Ventetid2dage
Samlet tid2 dage40 min
  • Sværhedsgrad nem
portion
Arbejdstid40min
Ventetid2dage
Samlet tid2 dage40 min
  • Sværhedsgrad nem
portion

SÅDAN GØR DU

  1. Smelt smør, opløs sukkeret heri og tilsæt sirup. Sæt det til afkøling. I en ny skål, bland mel og krydderier. Tilsæt postaske blandet med lidt vand. Hæld den smeltede afkølede masse og bland det godt. Saml dejen med fingrene.
  2. Tril dejen til pølser. Lad den stå tildækket i køleskabet i to døgn. i Tag kun den dejpølse ud, som du arbejder med. Dejen skal holdes så kold som muligt. Skær dejen i meget tynde skiver, eller rund dejen ud og tryk figurer ud.
  3. Bag kagerne ved 180 grader midt i ovnen i ca 6 min. Obs, kagerne må ikke komme i dåse, før de er helt kolde, hvis man vil bevare kagernes sprødhed.
  4. Bland meget lidt æggehvide og flormelis sammen. Glasuren skal være tyk, men stadig til at sprøjte ud. Brug en sprøjtepose og klip et meget lille hul . Pynt først kagerne, når de er helt afkølede. Lad glasuren størkne inden kagerne lægges i en kagedåse.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *