Sprøde kammuslinger med grønne asparges

Sprøde kammuslinger med grønne asparges
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Lækre sprøde kammuslinger med en uimodståelig sauce som passer perfekt til. Denne ret er ikke kun hurtig klaret, den vil også overraske dine smagsløg.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Sprøde kammuslinger med grønne asparges
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Lækre sprøde kammuslinger med en uimodståelig sauce som passer perfekt til. Denne ret er ikke kun hurtig klaret, den vil også overraske dine smagsløg.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid25min
Ventetid0
Samlet tid25min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid25min
Ventetid0
Samlet tid25min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Vend kammuslingerne i majsmel og steg dem på en teflon pande ved høj varme i en god sjat olie. Steg indtil de bliver godt gyldne og tag dem op. Rul dem i sesamfrø. Hæld fedtstoffet fra panden og tør af med køkkenrulle.
  2. Knæk den trævlede ende af aspargesene af og skær evt resten i mundrette stykker. Hæld lidt ny olie på panden sammen med revet eller presset hvidløg. Tilsæt vand rørt med 1 tsk majsmel på panden sammen med vermouth/sherry, sojasauce og sukker.
  3. Lad asparges simre med saucen under omrøring i et par minutter. Server evt med ris, ærter og lidt citron.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *