Spareribs
INGREDIENSER
- 1,5 kg spareribs
- Marinade
- 1,5 dl ketchup
- 1,5 dl brun farin
- 4 fed presset hvidløg
- 5 spsk soya sauce
- 3 spsk sød chilisauce
- tabasco sauce (kan udelades)
- salt
- friskkværnet peber
Arbejdstid10min |
Ventetid3timer |
Samlet tid3timer |
personer |
|
|
SÅDAN GØR DU
- Bland alle ingredienserne til marinaden. Vend kødet grundigt i marinaden. og sæt det i køleskabet 2 til 10 time. Har du travlt, kan trækketiden springes over.
- Steg dine spareribs ved 160 grader i ca 1-1,5 time. Endnu bedre, på grillen ved indirekte varme 1,5-2 timer. Giv evt lidt grill eller direkte varme de sidste minutter for at opnå sprødhed.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!