Spareribs

Her er spareribs, som får tænderne til at løbe i vand. Hjemmelavet smagfuld marinade, som giver kødet kraft og saft med en en skøn sprød og gylden overflade.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 3 min
Samlet tid 16 min
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1,5 kg spareribs

Marinade

  • 1,5 dl ketchup
  • 1,5 dl brun farin
  • 4 fed presset hvidløg
  • 5 spsk soya sauce
  • 3 spsk sød chilisauce
  • tabasco sauce (kan udelades)
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Bland alle ingredienserne til marinaden. Vend kødet grundigt i marinaden. og sæt det i køleskabet 2 til 10 time. Har du travlt, kan trækketiden springes over.
  • Steg dine spareribs ved 160 grader i ca 1-1,5 time. Endnu bedre, på grillen ved indirekte varme 1,5-2 timer. Giv evt lidt grill eller direkte varme de sidste minutter for at opnå sprødhed.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering