Spaghetti Bolognese

Spaghetti bolognese
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En smagfuld variant af spagetti bolognese / spagetti kødsovs. Den tager lidt tid at lave, men arbejdstiden er kort, og den absolut er værd at vente på.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Spaghetti bolognese
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En smagfuld variant af spagetti bolognese / spagetti kødsovs. Den tager lidt tid at lave, men arbejdstiden er kort, og den absolut er værd at vente på.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid60min
Samlet tid75min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid15min
Ventetid60min
Samlet tid75min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Skær baconen i små tern og steg i olivenolie i en stor gryde ved middelhøj varme. Når baconen er stegt, lægges den på et stykke køkkenrulle og drypper af.
  2. Kom løg, hvidløg og timian i gryden og steg det under omrøring, til løgene er bløde og klare uden at blive brune. Tilsæt kødet og brun det, hæld rødvinen ved og lad det koge ind. Kom balsamico, muskatnød, bacon og hakkede tomater i.
  3. Lad det simre en time ved lav varme. Hold øje med, at det ikke koger tørt, ellers tilsæt en smule vand. Hvis saucen er for våd, så tag låget af og kog lidt op, mens spaghettien gøres koges. Kog spaghetti efter anvisning på pakken og server evt med friskrevet parmesanost.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *