Spagetti Carbonara
Her er en nem og utrolig velsmagende opskrift, som er en favoritret hos både store og små.
Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 2 pk bacon i tern
- 250 g kvarte champion
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 finthakket løg
- 2 spsk olie
- 2 æg
- 2,5 dl fløde
- 50 g paramesanost
- salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog spaghettien efter posens anvisning.
- Svits løg, champion og hvidløg i en pande med olie, tilsæt baconen. Pisk de 2 æg, fløde, salt og peber sammen i en skål og tilsæt parmesanosten.
- Hæld pastaen i en si, så vandet løber fra. Hæld blandingen af æg, fløde, ost, salt og peber i gryden under svag varme og rør rundt til konsistensen rigtig. Kom bacon og grøntsagsblandingen i gryden og rør et par minutter. Tilsæt den drænede spaghetti og server.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!