Rosenkål med pomelo og valnødder

Rosenkål med pomelo og valnødder
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en meget lækker sund og mættende salat med en masser smag. Pomeloen marines og får dejlig krydderier og sødme, som står i skøn kontrast til de saltede valnødder.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Rosenkål med pomelo og valnødder
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en meget lækker sund og mættende salat med en masser smag. Pomeloen marines og får dejlig krydderier og sødme, som står i skøn kontrast til de saltede valnødder.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid15min
Samlet tid25min
  • Sværhedsgrad nem
personer (som tilbehør)
Arbejdstid10min
Ventetid15min
Samlet tid25min
  • Sværhedsgrad nem
personer (som tilbehør)

SÅDAN GØR DU

  1. Kog vand, kanel, sukker og stjerneanis i 1-2 min. Sæt lagen til afkøling. Forvarm din ovn på 220 grader varmluft.
  2. Skræl den halve pomelo, fjern den hvide hinde og bræk den i mindre stykker. Hæld æbleeddike og lagen over.
  3. Blancher rosenkålen og skalotteløgene 1 min i letsaltet vand. Tag dem op og lad dem dryppe helt af.
  4. Hæld rosenkål og løg i en pose sammen med lidt olie, ryst det godt så olien bliver fordelt. Hæld dem bageplade og sæt dem i ovnen ved 220 grader i ca 15 min til de er gyldne. Lad dem afkøle.
  5. Rist valnødderne let på en pande med lidt olie, drys godt med groft salt og sæt til afkøling.
  6. Tag stjerneanis og kardemomme fra og si lagen fra. Bland rosenkål og løg med den marinerede pomelo. Pynt med ristede saltede valnødder.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *