Proteinboller med quinoa

Sunde, lækre, svampede, rustikke og nemme boller med højt proteinindhold. Lige til at have klar i fryseren.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 1 min
Samlet tid 17 min
Ret proteinboller, quinoa, Sund mad, sund opskrift
Antal 14 boller ca

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 2,5 dl vand
  • 2 tsk salt
  • 4 spsk honning
  • 400 g ukogt quinoa
  • 500 g mel cirka

Sådan gør du 

  • Kog quinoa i 12 min. Hæld det i en si og lad det køle- og dryppe af.
  • Bland vand, gær, honning og salt. Tilsæt det afkølede og afdryppede quinoa og bland godt. Til sidst æltes melet i blandingen. Sæt dejen til hævning overdækket og lunt i en times tid.
  • Form bollerne og bag dem 15-20 min ved 200 grader. Kan pensles med mælk eller æg, evt drys med frø eller kerner.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering