Pølsehorn

Pølsehorn
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse pølsehorn er både lækre og nemme at lave. Her har man også muligheden for at vælge pølser med fornuftigt indhold.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Pølsehorn
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Disse pølsehorn er både lækre og nemme at lave. Her har man også muligheden for at vælge pølser med fornuftigt indhold.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid25min
Ventetid45min
Samlet tid110min
  • Sværhedsgrad nem
pølsehorn
Arbejdstid25min
Ventetid45min
Samlet tid110min
  • Sværhedsgrad nem
pølsehorn

SÅDAN GØR DU

  1. Gær opløses i vandet, herefter olie samt sukker og salt. Tilsæt mel og dejen æltes godt, til den er jævn og smidig. Lad dejen hæve ca 15 min.
  2. Form pølsehornene og lad dem hæve igen 15 min. Pensles med pisket æg. Bag ved 200 grader i ca 15 min.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *