Oksemørbrad i kuglegrill

I vores familie er vi vilde med Oksemørbrad i kuglegrill. Skal det være noget særligt, vælger vi en oksemørbrad – men der er jo mange dejlige opskrifter på grillmad. Dertil passer det også rigtigt godt med skønne salater til. Denne opskrift er perfekt når man skal have gæster og resultatet er særligt vigtigt.

Er du vild med mørt kød, kan du også se hvordan du får fantastiske resultater med sous vide (vandbad) hos Gastrofun.dk

Oksemørbrad i kuglegrill
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en helt simpel opskrift på den perfekte oksemørbrad i kuglegrillen. Rosmarin og løg fremhæver oksekødet helt fantastisk.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Oksemørbrad i kuglegrill
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en helt simpel opskrift på den perfekte oksemørbrad i kuglegrillen. Rosmarin og løg fremhæver oksekødet helt fantastisk.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid50min
Samlet tid1time
personer
Arbejdstid10min
Ventetid50min
Samlet tid1time
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Placer en foliebakke i midten af kuglegrillen. Fyld grillkul på langsiderne af foliebakken. Tænd grillkullet.
  2. Gør oksemørbraden klar ved at gnide den ind i groft salt og friskkværnet peber. Bind den tynde ende op under mørbraden.
  3. Fyld foliebakken med ca. 1 liter vand, løg, rosmarin eller andre krydderurter.
  4. Når gillkullet er klar, placer mørbraden over foliebakken på risten. Vend oksemørbraden et par gange, mens den steges. Stegetiden er ca. 50 min. eller med stege termometer til den viser ca. 60 grader. Når oksemørbraden er færdig, lad den hvile i sølvpapir og et viskestykke ca. 15 min.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *