Nem rødkål

Nem rødkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne rødkål er nem at lave og smager langt bedre end købe-rødkål. Arbejdstiden er minimal og du skal bare røre lidt ind i mellem.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Nem rødkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne rødkål er nem at lave og smager langt bedre end købe-rødkål. Arbejdstiden er minimal og du skal bare røre lidt ind i mellem.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid3timer
Samlet tid3,25timer
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid15min
Ventetid3timer
Samlet tid3,25timer
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Skær rødkål i tynde korte strimler. Smelt smør ved middel varme i en gryde og kom kålen ved. Rør rundt indtil kålen er faldet sammen.
  2. Tilfør ribssaft, eddike, salt og krydderier. Lad kålen simre helt roligt i mindst to timer med låg over. Rør ind i mellem. Tilsæt evt mere saft, hvis den koger tør.
  3. Smag til med ribsgele, stegefedt, sukker og salt.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *