Mørbradbøffer

Mørbradbøffer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Saftigt og velsmagende mørbrad og en rigtig lækker sauce til på kun 10 minutter arbejdstid. Så er de ingen sag at lave middag til familie og venner.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Mørbradbøffer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Saftigt og velsmagende mørbrad og en rigtig lækker sauce til på kun 10 minutter arbejdstid. Så er de ingen sag at lave middag til familie og venner.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid20min
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid10min
Ventetid20min
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Rens mørbrad og skær bøffer på 4 centimeter tykkelse og brun bøfferne på panden. Læg bøfferne i ildfast fad.
  2. Brun løg og champion og hæld efterfølgende fløde på panden sammen med en bouillonterning. Hæld flødeblandingen over bøfferne i fadet og steg dem i ovnen under sølvpapir i 20 minutter ved 200 grader.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *