Marengskage med bær

Marengskage med bær
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Dette er min absolut favorit kage. Den syner måske ikke af så meget, men den smager helt fantastisk. Du kan bruge dine favorit bær eller frisk frugt evt chokoladestykker.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Marengskage med bær
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Dette er min absolut favorit kage. Den syner måske ikke af så meget, men den smager helt fantastisk. Du kan bruge dine favorit bær eller frisk frugt evt chokoladestykker.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30min
Ventetid60min
Samlet tid90min
stykker
Arbejdstid30min
Ventetid60min
Samlet tid90min
stykker

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 100 grader. Pisk æggehvide helt stiv. Tilsæt eddike og pisk kortvarigt igen. Tilsæt gradvist sukkeret lidt af gangen og pisk, indtil marengsen er tyk og fast.
  2. Hæld massen ud på en bageplade med bagepapir, form den som en cirkel. Bages i ca 1 time og afkøles herefter.
  3. Skær evt bær i mundrette stykker. Pisk fløde til skum og vend cremefraiche nænsomt i flødeskummet. Hæld flødeblandingen på marengsbunden og pynt med bær.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *