Mandelsmør

Mandelsmør
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Mandelsmør smager rigtigt godt, som mild cremet marcipan. Det er rigtigt godt på brød eller kiks.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Mandelsmør
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Mandelsmør smager rigtigt godt, som mild cremet marcipan. Det er rigtigt godt på brød eller kiks.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid10timer
Samlet tid10 timer10 min
  • Sværhedsgrad nem
dl
Arbejdstid10min
Ventetid10timer
Samlet tid10 timer10 min
  • Sværhedsgrad nem
dl

SÅDAN GØR DU

  1. Læg mandlerne i en skål låg og dæk dem med vand. Skift vandet efter 2-3 timer, skyl mandlerne grundigt og fyldt nyt vand på. Dagen efter skylles mandlerne grundigt igen og tørres.
  2. Blend alle mandlerne længe til det er helt findelt. Kom en smule mandelolie i og blend til mandlerne bliver cremede. Smag til med honning. Mandelsmør kan også laves med smuttede mandler, hvis dette foretrækkes.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *