Løgringe

Løgringe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Sprøde og lækre løgringe er nemme og hurtige at lave. De passer skønt til en bøf, burger eller bare som en snack med ketchup eller dip.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Løgringe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Sprøde og lækre løgringe er nemme og hurtige at lave. De passer skønt til en bøf, burger eller bare som en snack med ketchup eller dip.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid0
Samlet tid20min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid20min
Ventetid0
Samlet tid20min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Skær løg i skiver og læg dem i en skål med iskoldt vand. Lad stå i køleskabet i mindst 20 min.
  2. Afdryp løgringene, vend dem i hvedemel. Vend derefter ringene i et pisket æg og rasp.
  3. Steg ringene sprøde og gyldne i rigeligt olie på en teflonpande. Lad dem afdryppe på køkkenrulle, før de serveres.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *