Nem lasagne

Denne lasagne har kun ca 10 min arbejdstid og så smager den fantastisk. En god opskrift i en travl hverdag.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 2 t
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 50 g smør
  • 2 finthakket løg
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 1 dåse konc. tomatpure (70 g)
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8-10 lasagneplader
  • 5 dl mornaysauce
  • 2 spsk rasp

Sådan gør du 

  • Smelt smørret i en gryde uden at det bruner. Svits løg og oksekød heri, til kødet smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt tomater med væde, tomatpuré, hvidløg, salt og peber. Lad kødsaucen simre ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
  • Læg lagvis kødsauce og lasagneplader i et smurt stort fad og afslut med mornaysauce øverst. Drys lasagnen med rasp og bag den ca. 35 min. ved 200°.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering