Kylling og svampesuppe

En cremet smagfuld suppe, som kan laves i en fart. Smager dejligt med nudler til.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 25 min
Samlet tid 50 min
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 20 g smør
  • 250 g svampe i skiver
  • 1 fed knust hvidløg
  • 0,5 tsk tørret timian
  • 3 dl hønsebouillon
  • 5 dl mælk
  • 3 spsk hvedemel
  • 0,5 tsk groft salt
  • 500 g kyllingefileter i små stykker
  • 100 g sukkerærter i små stykker
  • 100 g løse majs
  • Purløg eller bredbladet persille

Sådan gør du 

  • Smelt smørret i en tykbundet gryde uden at det bruner. Svits svampe, hvidløg og timian i ca. 3 min.
  • Blend mel og 1 dl mælk, tilsæt svampeblanding og bouillon og blend igen. Kom blandingen tilbage i gryden sammen med resten af mælken og salt. Bring suppen i kog under omrøring.
  • Tilsæt kyllingestykker (rå) og kog suppen i ca. 5 min. - rør jævnlig. Når kyllingestykkerne er gennemkogt, tilsæt sukkerærter, majs, persille/purløg, peber og salt. Kog suppen i ca. 1 min. Server med brød, ris eller nudler.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering