Kylling med cornflakes

Kylling med cornflakes
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Kylling med cornflakes
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid50min
Samlet tid60min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid10min
Ventetid50min
Samlet tid60min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Skær evt kyllingen ud i mindre stykker. Læg kyllingerne i en skål med kærnemælk og hvidløg. Her skal de stå mindst 30 min eller længere.
  2. Hæld marinaden fra kyllingen. Kyllingestykkerne skal ikke blive duppes tørre. Tænd ovnen til 200 grader.
  3. Pisk æg sammen i en dyb tallerken. I en anden tallerken hældes mel, paprika, salt og peber. En tredje tallerken fyldes med en blanding af kokos og knust cornflakes.
  4. Dyp og rul kyllingestykkerne en efter en i denne rækkefølge: groft mel, æg, cornflakes. Sæt herefter kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 minutter til de bliver gyldne, sprøde og kyllingen er helt gennemstegt.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *