Kylling i karry med blomkål og spinat

En nem opskrift på kylling i karry med blomkål og spinat. Retten er mild med skøn smag af karry, kokos samt knasende blomkål kokosflager- en ret som jeg kraftigt kan anbefale.
Arbejdstid 30 min
Samlet tid 30 min
Ret Kylling i karry med blomkål og spinat
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 600 g kylling inderfillet i små stykker
  • 1,5 løg i tynde både
  • 1 blomkål i små buketter
  • 2 spsk konc. tomatpure
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk karry
  • 100 g friske babyspinat blade
  • 0,5 dl vand
  • olie til stegning
  • salt og peber
  • basmati ris
  • 2 spsk kokosflager

Sådan gør du 

  • Kog risene efter anvisning på pakken. Rens, pil og skær løg i tynde skiver. Skyl og tør blomkål, del det i mundrette stykker.
  • Varm lidt olie på en pande, tilsæt karry og lad den stege ca 30 sekunder. Tilsæt kyllingestykkerne, steg dem til de er brunet nogle få min. Tisæt blomkålstykkerne og steg yderligere i ca. 2 min.
  • Tilsæt tomatpure, kokosmælk og vand. Kog det i ca 5 min. Smag til med salt og peber. Skyl og tør spinatbladene, de skal tilsættes lige inden servering. Drys med kokosflager. Serveres med ris.

Historien bag opskriften

Okay...dette er en ret, som jeg absolut elsker meget højt. Kylling i karry med blomkål og spinat er en af mine livretter i hverdagskøkkenet. Efter min mening, er dette verdens bedste kylling i karry - fordi den har en fantastisk smag og det er skønt at den kun tager ca 30 min at lave. Lige noget som passer mig godt, når hverdagen er travl.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering