Kylling i karry
Dette er en helt enkelt den bedste kylling i karry opskrift, som man aldrig bliver træt af. Retten er nem og så er den elsket af både voksne og børn.
Ingredienser
- 400 g kylling i strimler
- 2 finthakkede løg
- 2 gulerødder i tern
- 100 g grønne bønner
- 1 dåse ananas i tern
- 0,5 dåse koncentret tomatpure (70 g)
- 2 kyllinge buillon terninger
- 250 ml fløde
- 2 spsk hvedemel
- 50 g smør
- løse ris
- 7 tsk gul karry pulver
Sådan gør du
- Kog risene efter anvisning på posen.
- Brænd karry af i en tom gryde under konstant bevægelse ca 1-2 min. Steg kyllingen sammen med karry og smør. Tilsæt løg, bønner og gulerødder i gryden, som skal steges i 2-3 minutter. Herefter tilsættes tomatpure og ca. 4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket. Opløs boullion heri og tilsæt ananas med saft fra dåsen og lad dette simre i ca. 10 min.
- Pisk mel og fløde sammen, kom blandingen i gryden og lad det simre i 5 min under omrøring. Serveres med kogte ris.
kan det passe at det kun er 4g kylling jeg syntes at opskriften er forkert hej
Hej Tove. Det var en tastefejl, som er rettet nu. Tusind tak, fordi du brugte tid på at skrive til mig 🙂 God weekend! Mvh Vibeke.
Er det rigtigt at der kun skal 4 gram kylling til…….
Hej Morten. Du har da helt ret, der er lige forsvundet et par nuller. Jeg har rettet fejlen nu. Hvor er det dejligt, at du ville bruge tid på at skrive til mig, tak. Mvh Vibeke.
7 spsk karry? skal det ikke være 7 tsk?
Hej Kalle. Tak for din besked. Du har helt ret, der skulle stå 7 tsk karry. En lille, men vigtig tastefejl. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, det var virkeligt pænt af dig. Mvh Vibeke