Koteletter i fad
Koteletter i fad er en lækker ret med masser af smag. Kødet bliver dejligt mørt og saucen smager himmelsk.
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 4 skiver røget bacon i små stykker
- 2 finthakket rødløg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 500 g champignon i kvarte
- 1 dåse hakkede tomater
- 2,5 dl piskefløde
- 1 tsk paprika
- 2 tsk tørret timian
- 50 g smør til stegning (ca)
- salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Steg bacon sprødt på en pande og sæt dem til side.
- Drys koteletter med salt og peber, læg smør på panden og steg koteletterne et minuts tid på begge sider til de er gyldne. Sæt koteletterne til side.
- Steg champignon, timian og løg sammen ved høj varme med lidt ekstra smør. Kom hvidløg og paprika i. Tilsæt koteletter, bacon, hakkede tomater og fløde. Koges i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Hæl det hele i et smurt ovnfast fad. Bag det i ovnen ved 175 grader, 15 minutter. Server med ris og grøntsager.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!