Koteletter i fad

Koteletter i fad er en lækker ret med masser af smag. Kødet bliver dejligt mørt og saucen smager himmelsk.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 40 min
Samlet tid 1 t 20 min
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 4 skiver røget bacon i små stykker
  • 2 finthakket rødløg
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 500 g champignon i kvarte
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk tørret timian
  • 50 g smør til stegning (ca)
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Steg bacon sprødt på en pande og sæt dem til side.
  • Drys koteletter med salt og peber, læg smør på panden og steg koteletterne et minuts tid på begge sider til de er gyldne. Sæt koteletterne til side.
  • Steg champignon, timian og løg sammen ved høj varme med lidt ekstra smør. Kom hvidløg og paprika i. Tilsæt koteletter, bacon, hakkede tomater og fløde. Koges i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Hæl det hele i et smurt ovnfast fad. Bag det i ovnen ved 175 grader, 15 minutter. Server med ris og grøntsager.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering