Koldskålsfromage

Koldskålsfromage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En rigtig mormor opskrift, som smager både sødt og frisk. Anret i portionsglas med bær, så ser desserten flot ud. Kan laves dagen før.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Koldskålsfromage
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En rigtig mormor opskrift, som smager både sødt og frisk. Anret i portionsglas med bær, så ser desserten flot ud. Kan laves dagen før.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid5timer
Samlet tid5 t20 min
personer
Arbejdstid20min
Ventetid5timer
Samlet tid5 t20 min
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Læg husblas i blød i koldt vand i ca 10 min. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene, bland dem med sukkeret. Pisk æg, vanilje og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Tag husblas op og lad vandet dryppe af. Smelt husblas i en skål over et vandbad. Rør grundigt smeltet husblas sammen kærnemælk. Der må ikke være klumper, sker det så si det igennem en sigte ned i æggesnapsen. Vend citron og tykmælk i.
  3. Hæld koldskålsfromagen på små glas og stil på køl i minimum 5 timer. Server med bærsauce eller friske bær.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *