Koldhævede flutes

Koldhævede flutes
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Lækre hjemmelavede flutes med sprød krumme og yoghurt som fremhæver den gode smag. De kan fryses, optøs i køleskab og lunes inden servering.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Koldhævede flutes
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Lækre hjemmelavede flutes med sprød krumme og yoghurt som fremhæver den gode smag. De kan fryses, optøs i køleskab og lunes inden servering.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid10timer
Samlet tid10 timer15 min
  • Sværhedsgrad nem
flutes
Arbejdstid15min
Ventetid10timer
Samlet tid10 timer15 min
  • Sværhedsgrad nem
flutes

SÅDAN GØR DU

  1. Opløs gær i vandet. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og rør dejen i en røremaskine 20 minutter eller ælt den i hånden til dejen har samlet sig og er blevet jævn og smidig. Sæt dejen på køl i en overdækket skål natten over min. 10 timer.
  2. Tag dejen ud af køleskabet en time før den skal bruges. Tænd ovnen på 250 grader. Skær dejen forsigtigt ud til 4 aflange flutes. Dejen skal ikke æltes. Sæt brødene på to bageplader med bagepapir og lad dem hæve en smule mere, mens ovnen bliver varm. Bages 5 minutter ved 250 grader, herefter i ca. 10-15 minutter ved 200 grader.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *