Kold jordbærsuppe

Kold jordbærsuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne kolde jordbærsuppe er fantastisk som dessert og overraskende som forret. Suppen har en let sødme og dybde fra løg, æble, ingefær og kanel.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Kold jordbærsuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne kolde jordbærsuppe er fantastisk som dessert og overraskende som forret. Suppen har en let sødme og dybde fra løg, æble, ingefær og kanel.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30min
Ventetid1time
Samlet tid1 time30 min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid30min
Ventetid1time
Samlet tid1 time30 min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Varm en gryde med olivenolie på lavt blus. Tilsæt løg og steg dem klare, ikke brune. Tilsæt æble, ingefær , kanel , salt og en knivspids frisk kværnet peber . Fortsæt på lav varme under omrøring , indtil æblerne er møre, ca 10 min . Lad blandingen køle af.
  2. Blend æble og løg blandingen med jordbær , koriander og mynte. Tilsæt lidt vand af gangen og blend indtil massen er helt jævn med ønsket konsistens.
  3. Lad suppen hvile 1- 3 timer i køleskabet , utildækket. Hvis mere end 3 timer, opbevares suppen i en lufttæt beholder op til 2 dage.
  4. Fordel suppen i 4 skåle. Pynt med en spiseskefuld cremefraiche og evt en spiseskefuld ristede mandle . Serveres straks .
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *