Klassisk risengrød

Klassisk risengrød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En enkelt og helt ligetil opskrift, som sikrer dig en rigtig god kvalitet risengrød. Sørg for at røre jævning og resultatet vil belønne sig.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Klassisk risengrød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
En enkelt og helt ligetil opskrift, som sikrer dig en rigtig god kvalitet risengrød. Sørg for at røre jævning og resultatet vil belønne sig.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid50min
Ventetid0
Samlet tid50min
personer
Arbejdstid50min
Ventetid0
Samlet tid50min
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Hæld vandet i en bred tykbundet gryde og bring det i kog. Tilsæt risene og lad det koge 2 min underomrøring.
  2. Hæld mælken i og bring blandingen i kog under konstant omrøring. Grøden skal koge ved svag varme ca 35-40 min indtil konsistensen er rigtig, husk at røre jævnligt.
  3. Smag til med salt. Drysses med kanel og sukker blanding, smørklat samt mørk hvidtøl eller rød saft til.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *