Klassisk omelet
Forkæl dig selv med en lækker omelet. Her er en nem grundopskrift, så kan du tilsætte lige hvad du bedst kan lide.
Ingredienser
- 3 æg
- 5 dl mælk
- 1 tsk kartoffelmel
- salt
- Friskkværnet sort peber
- smør til stegning
Sådan gør du
- Pisk æggene godt sammen i en skål. Tilsæt mælk, salt og peber og pisk. Herefter tilsættest kartoffelmel og pisk en sidste gang.
- Smelt smørret på den varme pande – smørret må må endeligt ikke blive brunt. Hæld æggemassen ud på panden og læg evt. et låg over. Efter et par minutter og æggemassen er stivnet, kan man vælge evt at tilsætte: Fint hakket tomater, sprødt bacon, små tern af mild/mellem lagret ost, feta, krydderurter, finthakket løg, skinke, champion, spinat, asparges mv.
- Læg låg på eller sæt bag færdig i ovnen 180 grader til æggekagen er blevet fast.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!