Kastanjekage med chokolade

Kastanjekage med chokolade
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne kage er godt svampet og massiv, lidt ligesom brownies. Kastanjepureen giver en skøn lidt nøddeagtig smag, som er helt uimodståelig.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Kastanjekage med chokolade
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne kage er godt svampet og massiv, lidt ligesom brownies. Kastanjepureen giver en skøn lidt nøddeagtig smag, som er helt uimodståelig.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid40min
Samlet tid1time
personer
Arbejdstid20min
Ventetid40min
Samlet tid1time
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Hak 250 g chokolade i små stykker og smelt det i mikroovnen. Tilsæt smør og lad den blive blød. Hak nødderne groft.
  2. Opdel æggene i blommer og hvider. Pisk æggehviderne helt stive. Vend salt og sukker heri. Pisk æggeblommerne med vaniljesukker, nødder og kastanjecreme. Tilsæt chokolade og smørblandingen. Vend forsigtigt æggehviderne i chokoladeblandingen. Smør en springform eller silikoneform godt og hæld dejen i. Bag i ca 40 min ved 180 grader varmluft. Lad kagen køle helt af, inden den vendes ud af formen. Kagen falder lidt sammen efterfølgende og det sker der intet ved.
  3. Smelt forsigtigt (ved svag varme) resten af 70 % chokoladen ca 100 g med 1 spsk kokosolie. Fordel massen over den afkølede kage og lad det stivne i køleskabet.
  4. Server med en kugle is eller cremefraiche, gerne også lidt friske bær.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *