Kanelsnurrer

Her er en opskrift på en af mine ynglingskager: Kanelsnurrer. Hele hjemmet kommer til at dufte fantastisk og så smager de bare SÅ godt. Særlig laver jeg dem til mine gæster, da jeg syntes snoningerne er flotte detaljer, som får kagerne til at se ekstra smukke ud. Jeg fryser også gerne nogle ned, da det er en stor portion. Jeg har brugt det super smarte og praktiske genanvendelige bagepapir fra AllCooking, som du kan købe her:   Allcooking.dk

Opskrift på de bedste kanelsnurrer
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Bløde, lune duftende kanelsnurrer er noget af det lækreste. De er søde, men med lidt brød over sig - så de er heller ikke for søde. De er smukke og helt uimodståelige.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Opskrift på de bedste kanelsnurrer
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Bløde, lune duftende kanelsnurrer er noget af det lækreste. De er søde, men med lidt brød over sig - så de er heller ikke for søde. De er smukke og helt uimodståelige.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid0,5time
Ventetid1,5time
Samlet tid2timer ca
snurrer, ca
Arbejdstid0,5time
Ventetid1,5time
Samlet tid2timer ca
snurrer, ca

SÅDAN GØR DU

Dej
  1. Bland smuldret gær, sukker, salt, æg, kardemomme og kærnemælk godt sammen til gæret er opløst. Tilsæt skiftevis smør og hvedemel lidt efter lidt, mens du ælter eller bruger røremaskinen til dejen. Pas på med ikke, at tilsætte for meget mel. Dejen skal være blød og glat. Ælt dejen i ca 10 minutter til den slipper skålen og er blank og skinnende. Læg et viskestykke over og lad den hæve 1 time.
Remonce
  1. Bland blødt smør, farin, sukker og kanel i en skål. Remoncen skal røres helt ensartet.
Kanelsnurrer
  1. Rul dejen ud til en firkant ca 50x60cm og 0,5 cm tyk. Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen. Fold dejen på midten, så det ligger i dobbeltlag. Rul dejen lidt sammen, så lagene hænger sammen. Skær dejen i ca 3 cm strimler. Skær herefter dejstrimlen igennem på midten, men lad ca. 0,5 cm være tilbage i toppen. Træk strimlen ud til siden og sno den ved at tage fat i hver ende, og sno dejen modsat fra hver ende, så den får 5-6 snoninger. Pas på, at du ikke klemmer remoncen ud. Tag den ene ende af strimlen mellem din pege-og tommelfinger. Snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange. Tag fingrene til dig, så enden af dejen hæftes ind i dejen. Læg kanelsnurrerne med snoningerne opad på to bageplader med bagepapir. Dæk med et viskestykke. Lad dem hæve 30 minutter. Pensl kanelsnurrerne med pisket æg og drys med perlesukker. Bag kanelsnurrerne ved 200 grader i ca. 13-15 min.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *