Kanelsnegle

kanelsnegle
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Gyldne nybagte kanelsnegle er helt fantastiske. Denne opskrift på kanelsegle er nem og ligetil. De har masser af smag og en blød krumme.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
kanelsnegle
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Gyldne nybagte kanelsnegle er helt fantastiske. Denne opskrift på kanelsegle er nem og ligetil. De har masser af smag og en blød krumme.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid60min
Samlet tid70min
stykker
Arbejdstid20min
Ventetid60min
Samlet tid70min
stykker

SÅDAN GØR DU

  1. Margarine smeltes og afkøles med mælk. Gær, æg, salt og sukker tilsættes. Mel røres i lidt af gangen til dejen er blød og smidig. Skal hæve i 30 min.
  2. Fyldet røres sammen.
  3. Dejen rulles ud ca 20x30 cm. Fyldet smøres på i et jævnt lag. Dejen rulles derefter sammen som en roulade og skæres i ca 12 skiver. Skiverne lægges til efterhævning på en bageplade med bagepapir i 20 min. Pensles med æg og bages ved 225 grader i 8-10 min. Pynt med gassur, når sneglene er afkølet.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *