Juledessert med granatæble og hindbær
Her er en lækker juledessert, som både hurtigt at lave og ser flot ud. Du kan erstatte sukker og cremefraiche, hvis du vil have en velsmagende sund version.
Ingredienser
- 250 g frosne hindbær
- 1 granatæble, kerner herfra
- 40 ml vand
- 0,5 dl sukker (eller 10g Perfect Sød fra Easis)
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk kanel
- 1 spsk maizena majsstivelse
- 20 ml vand
Topping
- 3 dl creme fraice (eller skyr)
- 1 tsk vaniljepulver (eller korn fra vaniljestang)
- 3 spsk sukker (eller sød)
Pynt
- tranebær, friske hindbær, mynte mv.
- små julesmåkager, gerne med ingefær
Sådan gør du
- Hæld hindbær i en gryde med 40 ml vand. Kog op og lad det simre ca 10 min. Hindbærrene skal moses helt ud.
- Tilsæt granatæblekerner, vamilie, kanel og sukker eller Perfect Sød. Rør godt rundt og lad det koge op.
- Rør Maizena og 20 ml koldt vand sammen, rør blandingen i gryden. Kog op og lad det småsimre i 2 min under omrøring.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!