Jordbær dessert med chokolade og vaniljecreme

Jordbær dessert med chokolade og vaniljecreme
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en simpel og meget lækker dessert. Har du travlt, kan vaniljecremen udskriftes med en gennemrørt vaniljeis.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Jordbær dessert med chokolade og vaniljecreme
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en simpel og meget lækker dessert. Har du travlt, kan vaniljecremen udskriftes med en gennemrørt vaniljeis.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30min
Ventetid-
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid30min
Ventetid-
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Læg begge dele i en tykbundet gryde sammen med de øvrige ingredienser til vaniljecremen. Pisk det hele grundigt sammen. Varm gryden op ved ca middelvarme under konstant omrøring. Når cremen småkoger og er blevet tyk, sættes den til afkøling.
  2. Smelt chokoladen over et vandbad. Pas på at der ikke kommer damp i chokoladen. Lav små cirkler af chokolade på et stykke bagepapir. Lad chokoladecirklerne køle af og blive stive.
  3. Rens jordbærrene og skær dem i tynde skiver. Arranger desserten lige inden den skal serveres. Lav først en lille cirkel vaniljecreme (gerne med strøjtepose), dernæst jordbærskiver og så chokoladecirklen - gentag 3-4 gange. Drys med pinjekerner og pynt med mynteblade.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *