Hvidvinsdampede muslinger

Hvidvinsdampede muslinger
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Hvidvinsdampede muslinger er en klassiker og denne ret er ingen undtagelse. Denne opskrift er med ekstra smag og finthakkede fennikel og gulerødder.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Hvidvinsdampede muslinger
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Hvidvinsdampede muslinger er en klassiker og denne ret er ingen undtagelse. Denne opskrift er med ekstra smag og finthakkede fennikel og gulerødder.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid40min
Ventetid0
Samlet tid40min
personer
Arbejdstid40min
Ventetid0
Samlet tid40min
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Muslingerne renses. Hvis de ikke lukker sig ved et let bank, skal de kasseres.
  2. Løg og hvidløg steges i olivenolie i en stor gryde, til de er gyldne og bløde. Tilsæt fennikel og gulerødder. Ca 4 minutter ved middelvarme. Hæld muslinger og hvidvin i og vend det hele sammen.
  3. Låg på gryden, skru op for varmen, det skal koge i 4-5 min.
  4. Når muslingerne åbner sig og er klar, sigt suppevandet fra i en ny gryde. Muslingerne skal blive i den store gryde med låg, så de holder på holde varmen.
  5. Suppevandet skal nu koges ned til ca 3 spsk, tilsæt fløden og kog kort op. Smag til med salt og peber. Server i dybe skåle. Husk at uåbnede muslinger kasseres.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *