Hurtige fiskefrikadeller

Hurtige fiskefrikadeller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Skal aftensmaden være sund og laves i en hurtig vending, kan jeg varmt anbefale disse fiskefrikadeller. Dette er en nem og hurtig opskrift, som smager dejligt.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Hurtige fiskefrikadeller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Skal aftensmaden være sund og laves i en hurtig vending, kan jeg varmt anbefale disse fiskefrikadeller. Dette er en nem og hurtig opskrift, som smager dejligt.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid25min
Ventetid0
Samlet tid25min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid25min
Ventetid0
Samlet tid25min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Skær fisk og løg i grove stykker. Hak det kortvarigt med salt i en foodprocessor. Tilsæt halvdelen af mælken, citronsaft, æg, hvedemel, rasp og peber. Brug den resterende halvdel af mælken til at justere konsistensen. Hvis du har tid, har fasen godt af at hvile en times tid i køleskabet.
  2. Form farsen med en ske og steg frikadellen i olie på en middelvarm pande med slip-let belægning, til fiskefrikadellerne er gyldne. De skal have ca 4 min på hver side.
  3. I min familie er favoritten med remulade og kartofler som tilbehør, men hvis vi kun er voksne står valget ofte på ris og sød chilisauce.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *