Humus

humus
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Der er ikke noget som hjemmelavet cremet humus. Denne har ekstra smag, da kikærterne bliver kogt med løg, laurbærblade og bouillon.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
humus
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Der er ikke noget som hjemmelavet cremet humus. Denne har ekstra smag, da kikærterne bliver kogt med løg, laurbærblade og bouillon.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid12timer
Samlet tid12 timer15 min
  • Sværhedsgrad nem
2 dl
Arbejdstid15min
Ventetid12timer
Samlet tid12 timer15 min
  • Sværhedsgrad nem
2 dl

SÅDAN GØR DU

  1. Bruger du kikærter fra dåse, skal de ikke koges. Kun drænes for væske.
  2. Kikærterne lægges i blød i koldt vand natten over, giv dem gerne omkring 12 timer. Skyl dem grundigt og kog dem derefter i en gryde med vand, løg, bouillon, og laurbærblade i en times tid.
  3. Blend grundigt alle ingredienser sammen, start kun med 1 dl olie og tilsæt mere indtil konsistensen som ønsket.
  4. Server humus med brød og grøntsagsstænger eller som dressing til salat.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *