Hjemmelavet gløgg

Hjemmelavet gløgg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Prøv at lave din helt egen hjemmelavede gløgg. Det er absolut noget andet, end det du får fra supermarkedet. Det er ikke så tidskrævende, men skal lige forberedes 1 uge i forvejen.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Hjemmelavet gløgg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Prøv at lave din helt egen hjemmelavede gløgg. Det er absolut noget andet, end det du får fra supermarkedet. Det er ikke så tidskrævende, men skal lige forberedes 1 uge i forvejen.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid1uge
Samlet tid1 uge 15 min
liter ca.
Arbejdstid15min
Ventetid1uge
Samlet tid1 uge 15 min
liter ca.

SÅDAN GØR DU

  1. Hæld rødvin, brun farin og krydderier i en gryde og opvarm til ca 70 grader, men det må ikke koge. Hold det varmt ca 10 min indtil sukkeret er smeltet og sæt det til afkøling.
  2. Tilsæt portvin og rom. Essensen hældes på et opbevaringsglas og stilles i køleskabet min 5 dage, gerne 1 uge.
  3. Efter en uge tid sies krydderierne fra. Tilsæt vodka. Så har du en færdig essensen.
  4. Når gløggen skal laves, blander man 1 del essens og 6 dele rødvin i en gryde. Opvarm det langsomt, det må endelig ikke koge. Tilsæt evt rosiner og mandler.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *