Grov øllebrød med kerner

Opskrift Grov øllebrød med kerner
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Jeg er vild med kerner i øllebrød, de knaser, er sunde og mætter rigtigt godt. Denne nemme øllebrød har kun 4 ingredienser og har den helt rigtige luksus smag af hvidtøl og sødme.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Opskrift Grov øllebrød med kerner
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Jeg er vild med kerner i øllebrød, de knaser, er sunde og mætter rigtigt godt. Denne nemme øllebrød har kun 4 ingredienser og har den helt rigtige luksus smag af hvidtøl og sødme.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid2-24timer
Samlet tid15min + ventetid
  • Sværhedsgrad nem
portioner
Arbejdstid15min
Ventetid2-24timer
Samlet tid15min + ventetid
  • Sværhedsgrad nem
portioner

SÅDAN GØR DU

  1. Hak brødet i små tern og læg i 5 dl vand nogle timer eller gerne natten over. Daggammelt eller tørt brød kan sagtens bruges.
  2. Tilsæt hvidtøl, vaniljesukker og brun farin.
  3. Lad øllebrøden simre uden låg i 10 min. Rør godt rundt i gryden til massen er ensartet.
  4. Mange spiser øllebrød med flødeskum. Jeg fortrækker med minimælk, friske bær og hakkede nødder. Min søn elsker øllebrøden med kanel og æbletern. Farmand kan lide den med lidt revet citron eller appelsinskal. Mulighederne er mange, du finder sikkert din egen favorit.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *