Grillet kyllingespyd med sataysauce

Grillet kyllingespyd med sataysauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Grillet marineret sprøde kyllingespyd med en lækker peanutbutter satay sauce. Kan spises som hovedret med ris og agurk eller som forret uden ris.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Grillet kyllingespyd med sataysauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Grillet marineret sprøde kyllingespyd med en lækker peanutbutter satay sauce. Kan spises som hovedret med ris og agurk eller som forret uden ris.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid10min
Ventetid30min
Samlet tid40
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid10min
Ventetid30min
Samlet tid40
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd for grillen. Ovn med grill funktion kan også benyttes.
  2. Skær hvert kyllingebryst i tre lange stykker. Bland kokosmælk, limesaft, karry og hvidløg sammen til en marinade. Læg kyllingen i marinaden og lad det trække minimum 30 min ved stuetemperatur.
  3. Rør peanutbutter, kokosmælk, karry, sukker, fiskesauce og limesaft sammen til sataysauce.
  4. Sæt kyllingen på spyd. Pensl grillristen med olie. Pensl kyllingen med honning og grill til de er gennemstegt.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *