Græskarsuppe

græskarsuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en uhyggelig lækker suppe, som kan serves flot i et græskar til halloween. Græskar er ikke kun til pynt, det har en lækker blød og let rund og sød smag.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
græskarsuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Her er en uhyggelig lækker suppe, som kan serves flot i et græskar til halloween. Græskar er ikke kun til pynt, det har en lækker blød og let rund og sød smag.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid20min
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid20min
Ventetid20min
Samlet tid40min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Det er en god ide at købe to græskar, hvis suppen skal serveres heri. Et til servering og et til at lave suppen af. Græskarkødet er meget hårdt og kræver mange kræfter og rette udstyr at udhule. På denne måde kan man snyde lidt.
  2. Vask græskaret grundigt. Kerner og "hår" skrabes ud med en ske og kasseres. Stilken skæres fra. Resten af græskaret skæres i tern.
  3. Kartofler, løg, gulerødder og hvidløg skrælles og skæres i tern. Det hele (også græskar) kommes i en gryde med olie og steges over middelvarme i 3 min. Hæld vand i til det dækker ca 2/3 af grøntsagerne. Tilsæt muskat, revet ingefær og spidskommen. Kom låg på og lad det simre i 20 min.
  4. Blend det med en stavblender og tilsæt citronsaft samt fløde. Smag suppen til med salt og frisk kværnet peber.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *