Græskarsuppe med kokosmælk

 

Græskarsuppe med kokosmælk

Græskarsuppe med kokosmælk

Denne cremede suppe har en let smag af kokos og skønne krydderier. En dejlig ret i sig selv, men også god som forret.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 25 min
Samlet tid 45 min
Ret Græskarsuppe med kokosmælk
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg græskar i grove tern (uden skal og kerner)
  • 10 korianderfrø
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 finthakket løg
  • 3 spsk kokosolie
  • 4 fed hvidløg
  • 3 dl kokosmælk
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk kanel
  • lidt revet muskatnød
  • limesaft
  • 150 g ristede salte græskarkerner

Sådan gør du 

  • Kom kokosolie i en stor gryde, svits: græskar, løg, hvidløg, koriander frø, gurkemeje, chiliflager, kardemomme og kanel. Tilsæt vand, indtil det dækker, og lad det hele koge godt igennem, til alle grøntsagerne er møre.
  • Blend det til en suppe. Tilsæt kokosmælken og smag til med salt, muskat og lidt limejuice.
  • Anret suppen i dybe tallerkener med ristede salte græskarkerner og godt brød til.
Græskarsuppe med kokosmælk
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering