Græskarkage med chokoladestykker

Græskarkage med chokoladestykker
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne græskarkage er dejlig blød og våd med varme krydderier og lækre små chokoladestykker. En rigtig efterårskage, som matcher skønt med en kop varm the.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Græskarkage med chokoladestykker
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Denne græskarkage er dejlig blød og våd med varme krydderier og lækre små chokoladestykker. En rigtig efterårskage, som matcher skønt med en kop varm the.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid50min
Samlet tid1 time10 min
  • Sværhedsgrad nem
stykker, ca
Arbejdstid20min
Ventetid50min
Samlet tid1 time10 min
  • Sværhedsgrad nem
stykker, ca

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smør en bageform ca 20 x 15 cm med fedtstof.
  2. Bland mel, bagepulver, krydderier, salt og sæt det til side. Smelt kokosolie ved at placere det i en mikrobølgeovn i 15 sekunder af gangen med omrøring imellem, indtil der ikke er flere klumper. I en ny skål, bland græskar, græsk yoghurt, ahornsirup, sukker, æg og vanilje. Tilføj kokosolien herefter.
  3. Bland de våde ingredienser til de tørre ingredienser og rør forsigtigt. Tilsæt chokoladeknapper og vend forsigtigt rundt i dejen. Fordel dejen i formen, bagetid ca 50 min. Lad kagen køle min 10 min før servering.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *