Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Luksus udgaven af glaseret hamburgerryg, med masser af saftigt smagt og en lækker sprød glasering. Perfekt til både hverdag og gæster.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Glaseret hamburgerryg
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Luksus udgaven af glaseret hamburgerryg, med masser af saftigt smagt og en lækker sprød glasering. Perfekt til både hverdag og gæster.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid70min
Samlet tid1,5time
personer
Arbejdstid20min
Ventetid70min
Samlet tid1,5time
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Læg hamburgerryggen i en stor gryde. Hæld vandet over, så kødet lige er dækket. Bring gryden i kog. Bind persille, løvstikke, porreblade og selleritop sammen til en lille dusk. Afskum kogevandet og tilsæt suppevisken. Dæmp varmen og læg låg på. Kog hamburgerryggen i 30 min. Sluk og lad den trække 20 min i suppen.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Fjern plastskindet efter kogningen. Tør hamburgerryggen af med et rent viskestykke. Skær et gittermønster i overfladen af kødet, som vist på foto. Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på risten i ovnen. Placer en bradepande på rillen under risten til at opsamle saften fra kødet. Lad hamburgerryggen dryppe af i ca 10 min.
  3. Bland sennep, margarine, farin og rasp. Smør kødet med denne blanding og sæt den midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 min til overfladen er gylden, sprød og boblende. Lad den stå og hvile sig i den slukkede ovn i ca.15 min.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *