Gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Dette er en helt enkel og klassisk opskrift på mør og smagfuld gammeldags oksesteg med rigtig god brun sovs til.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Gammeldags oksesteg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Dette er en helt enkel og klassisk opskrift på mør og smagfuld gammeldags oksesteg med rigtig god brun sovs til.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

SÅDAN GØR DU

  1. Stegen brunes rigtig godt på alle sider og på enderne. Krydres med salt og peber. Gulerødder, løg og hvidløg tilsættes og brunes.
  2. Vandet tilsættes og stegen simrer til den er mør ca. 2 timer. Stegen skal vendes efter den halve tid.
  3. Når stegen er mør tages den op og hviler mens saucen laves. Si skyen og jævn den med meljævning. Smag til med salt og peber. Giv saucen kulør efter behag. Stegen skæres i ikke for tynde skiver. Smager dejligt med kogte kartofler og grøntsager.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *