Forloren hare

Forloren hare
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forloren hare er en af de rigtigt gode gammeldags' retter. I denne version er der ekstra meget smag og tilmed en skøn sovs med ribsgele, som passer rigtigt godt til haren.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Forloren hare
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forloren hare er en af de rigtigt gode gammeldags' retter. I denne version er der ekstra meget smag og tilmed en skøn sovs med ribsgele, som passer rigtigt godt til haren.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid15min
Ventetid60min
Samlet tid75min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid15min
Ventetid60min
Samlet tid75min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Rør kødet sammen saltet, til det samlet sig. Tilsæt gulerod, løg, æg, hvedemel, rasp, mælk, røget bacon og peber. Kom farsen i et smurt ovnfast fad og form den til en hare. Læg baconstrimler over og sæt den i ovnen ved 225 grader i 30 minutter. Når den er gylden hældes mælken ved i fadet og den steger videre i yderligere 30 minutter.
  2. Sauce: Rør majsstivelse ud i 1 dl koldt vand. Sigt skyen fra “haren” over i en gryde og tilsæt så majsjævningen. Tilsæt creme fraiche. Kog saucen op og smag til med ribsgele, salt og peber. Tilsæt kulør. Retten kan serveres med kogte kartofler og grøntsager.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *