Flødekartofler

 

Flødekartofler

Flødekartofler

Denne opskrift på flødekartofler er helt klassisk og nem at lave. Den har masser af smag og er elsket af både store og små.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 1 t 15 min
Ret Flødekartofler
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 1 æg
  • 1 finthakket løg
  • 1 fed hvidløg
  • 5 dl piskefløde
  • 1 tsk muskatnød
  • 0,5 tsk timian (eller 1 tsk frisk)
  • 1 tsk salt
  • 40 g smør
  • 0,5 tsk friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Skræl kartoflerne, skær i skiver og læg i et smurt fad med finthakket løg.
  • Pisk æg og bland det med piskefløden. Tilsæt presset hvidløg, krydderier, salt og peber og fordel det hele hen over kartoflerne.
  • Læg folie over fadet. Bag i ovnen ved 175 grader, ca 50-60 minutter til kartoflerne er møre. Tag folien af de sidste 10-15 min, så flødekartoflerne bliver gyldne.
Flødekartofler
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering